Home Postbus Informatie Nederlands English
terug Zoeken
DE INFO PAGINA

Deze website bevindt zich nog in de opbouwfase, en als ik tijd en zin heb werk ik er af en toe aan. Via de nieuwspagina kun je de vorderingen bijhouden en de werkende pagina's kun je vinden via de sitelinks. De weblinks zijn sites met het zelfde onderwerp als deze site.

Wat kun je in de toekomst van deze site verwachten, en voor wie is het bedoelt. In eerste instantie is het mijn site, en kan ik er verschillende zaken op kwijt. Het wordt een soort startpagina waar allerlei mogelijke pagina's een plaatsje kunnen krijgen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld "http://boeken.voorelk.nl" of "http://postzegels.voorelk.nl". Van alles wat mijn interesse heeft kan ik op die manier dus een eigen webpagina maken. En wie weet stel ik ook anderen in de toekomst in de gelegenheid om dergelijke pagina's aan te leveren.

Hoe lang dit project gaat duren en of het ten slotte iets nuttigs opleverd weet ik niet. Het is voor mij een vorm van dagbesteding, vooral in de wintermaanden, en bovendien moet het ook leuk blijven en mij niet te veel belasten.


  Laatste update :
Valid XHTML Copyrights (c) - VoorElk